Meslek Yüksekokulumuz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu “Akademik Kurul Toplantısı” 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü Mühendislik Fakültesi 103 numaralı salonda gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Şebnem Kuşvuran başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ebru Derelli Tüfekçi, Dr. Öğr. Üyesi Pınar Portakal, MYO Sekreteri Ünal Karaarslan, bölüm başkanları ve diğer akademik personelimiz katıldı.

Toplantıda; “2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminin değerlendirilmesi, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz dönemi hazırlık çalışmaları, bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerinin artırılmasına yönelik hazırlık ve çalışmaların değerlendirilmesi, 2024-2025 Akademik Yılı güz dönemi plan, program ve eğitim-öğretim takviminin görüşülmesi” gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.

Yayınlanma Tarihi: 10 Temmuz 2024 Çarşamba
Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2024 Çarşamba