15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı

Çankırı Karatekin Üniversitesi Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı” 12 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programımızın sunumu Dr. Öğr. Gör. Ali Onur Sayar tarafından, günün anlam ve önemine yönelik konuşma ise Dr. Öğr. Üyesi Müdür yardımcımız Ebru Derelli Tüfekçi tarafından yapılmıştır. Toplumsal hafızamızın diri tutulması adına katılımcılara, hain darbe girişimi gecesinde yaşanılanların ve yapılan kahramanlıkların kronolojik sırasını içeren bir belgesel izlenmesinin sonrasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Mesajı’nın okunmasıyla programımız son bulmuştur.

Yayınlanma Tarihi: 12 Temmuz 2023 Çarşamba